Почињу са радом сезонски туристичко информативни бирои

Туристички инфо бирои у Херцег Новом, увелико су спремни за шпиц сезоне. Од 1. јула биће отворени и на новим локацијама у Зеленици, Игалу, као и на Жањицу и Росама.

Према ријечима замјенице директорице Туристичке организације Херцег Нови, од Игала до Каменара послује петнаест туристичких бироа, а ове сезоне биће отворени и на новим атрактивним локацијама.

-Ове сезоне ћемо од 1. јула до 15. септембра имати информативне бирое на Жањицама и на Росама. Туристи ће путем њих поред информација моћи да пријаве и свој боравак. Радно вријеме ће бити од 11 до 15 сати на Росама, а на Жањицама до 16 часова, свим радним данима осим недељом, информисала је Мркаић.

Улога туристичких бироа је да туристима увијек буду на располагању за потребне информације о граду.

-Информативни бирои су посебне јединице Туристичке организације гдје туристи могу добити све релевантне информације за боравак, садржај у граду, манифестације. У принципу све што их интересује у вези Херцег Новог могу добити у инфо бироима, казала је Мркаић.

Поред уобичајеног радног времена, од 1. јула четири инфо бироа радиће и недељом на четири локације у Игалу, преко пута Галеба, на главном градском тргу, на Мељинама. Радно вријеме инфо бироа је од 8:00 до 21:00 сат.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here