ПЛИВАЧИЦА АНЂЕЛА АНТУНОВИЋ НА ПРИЈЕМУ КОД ПРЕДСЈЕДНИКА ОПШТИНЕ СТЕВАНА КАТИЋА

Млада Новљанка, репрезентативка Црне Горе и пливачица ПВК Јадран, Анђела Антуновић, посјетила је данас Општину Херцег Нови, гдје је са предсједником Стеваном Катићем разговарала о предстојећој Олимпијади у Токију и плановима за наредни период.

Катић је младој Новљанки, која је ове године завршила средњу школу, пожелио успјех и срећу на Олимпијским играма, и да свој град, државу, породицу и пријатеље представи онако како најбоље зна. Он је нагласио и да је ово Анђелино прво учешће на Олимпијским играма у дисциплини 100 метара краул, те да ће на следећим и оним наредним сигурно постићи све боље резултате.

„Херцег Нови је поносан на Анђелу, али и на све олимпијце који ће нас представљати. Трећина олимпијског тима је из Херцег Новог, због чега смо посебно поносни, како на нашег једриличара Миливоја Дукића, тако и на ватерполисте. Ми ћемо се свакако потрудити да све наше олимпијске Новљане и Новљанке дочекамо при повратку, надамо се са по неком медаљом. Ако буде, буде, ако не буде – Херцег Нови ће се свакако одужити свим својим олимпијцима за учешће и достојно представљање града и државе“, поручио је предсједник Катић.

Уз ријечи захвалности на данашњем пријему, којем су присуствовали и директор ПВК Јадран Милош Мрачевић и секретар за друштвене дјелатности и спорт Дарко Класић, Антуновић је потврдила да има трему пред вечерашњи полазак, али и своју жељу да Црну Гору и Херцег Нови представи у најбољем могућем свијетлу.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here