Петар Гушић више не води ФК Игало 1929

Пред сутрашњи дерби 5. кола Друге фудбалске лиге Бокељ – Игало, шеф стручног штаба екипе са Солила, Петар Гушић смјењен је на ванредном састанку управе тренутног лидера табеле.

Разлог смјене, како РТХН незванично сазнаје, је неадекватно понашање једног играча, повртаника у редове Игала и његово неслагање са тренером који је недавно добио профи лиценцу.

Петар Гушић је јутрос потврдио за РТХН да више није тренер и да је напустио уклуб у којем је некад играо, а последње вријеме као тренер постигао запажене резултате. Прошле сезоне изборио је опстанак у Другој лиги.

Игало је тренутно са три побједе и једним поразом са 9 бодова лидер на табели.

– Игало је мој клуб, желим му пуно успјеха  без обзира на не баш лијеп растанак у  тренутку када је наша сарадња обећавала добре резултате – казао је кратко Гушић.

Нови први човјек  клуба,  директор Недељко Марковић на почетку  је тврдио да није дошло до разлаза са Гушићем, затим је истакао да је дошло не неспоразума, али да у 12 сати има састанак са осталим члановима управе. Тада би требало да буде донијета одлука о статусу старог или о новом тренеру екипе.

На синоћњем тренигу са екипом су радили браћа Дејан и Крсто Перовић и за очекивати је да ће сутра, од 19 сати на стадиону Бокеља, Игало водити Дејан Перовић, који посједује лиценцу за вођење друголигашких екипа.

1 COMMENT

  1. Neslaganje sa igracem koji je bio povrijedjen i zeli da izigrava Nejmara i Mesija..Neposlusnost trenera da odradi trening kako dolikuje,i posrtanje na trenera da ga udari i da se dere na njega. Prvo sto ne znas da se ponasas kako dolikuje sportisti.Drugo veze nrmas sa fudbalom.Da imas, ugrao bi nedje drugo uz Yarmolenka kako i pricas

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here