Петар Гушић шеф струке на Солилима

Послије састанка Управе ФК “Игало 1929”, саопштено је да је помоћни тренер овог клуба, Петар Гушић, именован за новог шефа стручног штаба сениорске селекције. Након лоших игара кроз скоро цијелу полусезону, Гушић је потписао уговор са клубом до краја јесење сезоне, уз могућност продужења сарадње. Он је доста дуго у улози тренера и, након рада у “Грбљу” и “Игалу” као помоћник, нова функција је логичан корак у његовој каријери.

Трачак наде вратила је навијачима данашња објава да је Петар Гушић, некадашњи фудбалер тима са Солила, сада и тренер који, као први човјек струке, може да “провуче“ екипу ка врху табеле. Оно што публика тражи је да екипа “Игала” игра мало офанзивније, поготово на Солилима.

Као првог стручњака друголигаша из Херцег Новог, Гушића у суботу очекује дерби зачеља са “Отрант Олимпиком” из Улциња пред својим навијачима. Намеће се императив побједе коју очекују сви у ФК “Игало”, као почетак добрих резултата Петра Гушића као шефа стручног штаба клуба у којем је успјешно играо.

Фото: ФК „Игало 1929“

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here