Отворени нови ресторан и кафићи у Портоновом

Од отварања ризорта, Портонови је препознат као мјесто које привлачи нове брендове, а квалитет услуга и производа које можете наћи у ризорту свима је већ добро познат. Посљедњих мјесеци у Портоновом су врата отворили и неки нови закупци, који већ привлаче пажњу свих гостију.

Мало рибарско село, некада Винарија, сада је реновирани ресторан у Портонови марини, који гостима пружа уживање у хармонији локалних плодова мора и богатства природних ресурса које Бока нуди. Познати кувари овога ресторана, с поштовањем према традиционалним рецептима, трансформишу свјеже уловљене плодове мора у умјетност за непце. Поред плодова мора, у овом ресторану можете пробати и неке од најфинијих месних специјалитета.

C.R.E.A.M., новитет у Портоновом је и радња специјализована за дезерте смјештена на Марина тргу. Љубитељи слаткиша уживаће у укусним палачинкама, милкшејку, сладоледу и разним смутијима. Разноврсни мени осмишљен је тако да угоди свим укусима и жељама, било да желите нешто здраво или слатку посластицу.

Кафетерија, омиљени ланац љубитеља кафе сада се налази и у Портоновом. За све љубитеље испијања прве јутарње кафе поред мора, нова кафетерија у Портонови марини биће омиљена локција. Поред погледа на море, сигурно ће вам се свидјети и унутрашњост објеката, који је посебно уређен и у потпуности подређен уживању у омиљеној врсти кафе.

За све гурмане и љубитеље добре кухиње, поред наведених, у Портоновом се налазе и други добро познати ресторани. Током љета омиљена локација многих гостијуje Rockfish restoran u okviru Portonovi Beach Club-a, čiji šef kuhinje na tanjirima vješto spaja ukuse Mediterana i Azije.

За специјалитете италијанске кухиње ту је Romeo&Juliet, а одличан шведски сто за доручак може вам понудити Perla Square Portonovi. Square комбинује јединствене укусе Блиског Истока и западног Медитерана. Maison du Monde нуди одличан избор poke bowls. NOA је одличан „suši&steak“ ресторан, а за све љубитеље италијанског сладоледа, ту је незаобилазна гелатериа GODO.

За више информација посјетите Portonovi website.

ПР текст

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here