ОТВОРЕНА КАНЦЕЛАРИЈА „ЗА БУДУЋНОСТ ХЕРЦЕГ НОВОГ“

Канцеларија коалиције „За будућност Херцег Новог“ отворена је данас у Зеленици.

Јован Вучуровић, посланик у Скупштини Црне Горе, поручио је да ће водити позитивну кампању, имати програм прихватљив сваком грађанину Херцег Новог.

-То ће бити кампања потпуно позитивна, кампања у којој ће се чути многе идеје, везане и за развој Херцег Новог и Боке Которске. Показаће се наредних дана, ми имамо програм прихватљив сваком грађанину општине Херцег Нови, казао је Вучуровић.

Божо Укропина, предсједник ОО Нове српске демократије казао је да коалиција „За будућност Херцег Новог“ неће ићи у сукобе већ окрећу нову страницу.

-Бићемо препознатљива странка и коалиција на овим изборима. Након избора, надам се да ћемо бити фактор у локалној власти и бити прави представник онога што говоримо, казао је Укропина.

Што више се треба окренути локалној причи, сматра Јован Мићуновић.

-Све што је било иза нас у августу, а дјелимично и у Никшићу, мислим да треба оставити по страни и бавити се искључиво локалним темама које су од виталног интереса за Херцег Нови. Ми смо и протекле четири године били дио власти и радили смо, можда не довољно и онолико колико је требало, али идеја је да након избора у мају, наше учешће буде веће и рад озбиљнији и да нас људи на основу тога цијене, казао је Мићуновић.

Коалиција „За будућност Херцег Новог“ претходних дана отворила је канцеларију у цетру града, а у наредном периоду страначке просторије отвориће у Игалу и Бијелој.

2 COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here