ОО НСД: СЕФЕРОВИЋ СЕ НЕИСТИНАМА ПРЕПОРУЧИО ЗА НОВИ ПОЛИТИЧКИ АНГАЖМАН

Из Општинског одбора Нове српске демократије Херцег Нови реаговали су на, како су рекли, неистине које је саопштио њихов бивши члан Борис Сеферовић.

Сеферовић је данас казао да је напустио тај политички савез због, како је објаснио, напада на Демократску Црну Гору и посебно њеног лидера Алексу Бечића.

Из НСД-а су, пак, рекли да Сеферовић одавно није члан те партије и Демократског фронта.

-Заправо, наш општински одбор, који је изабран прије неколико мјесеци, нема га у свом чланству, а камоли да је дотични предсједник истог, јер смо знали и ми и он да на њега не треба рачунати ни у нашем саставу, ни у кампањи – наведено је у реаговању.

Он је, како тврде, већ дужи временски период тражио политички ангажман у некој од странака изван ДФ-а.

-Очигледно је да је цијена тих нових почетака морала да се плати увредама и неистинама на рачун НСД и ДФ. Ми смо сигурни да наша странка и ДФ нису ништа изгубили, а да ли су нешто добили они код којих је заиграо нека они сами процјењују – написано је у реаговању.

Kако истичу, хоће да брину о интересу грађана Херцег Новог.

-Водимо позитивну кампању ненападања са онима са којима 10. маја треба да сједнемо и договоримо се о новој власти у ХН. Ми смо сигурни у побједу, имамо праве, добре људе, програм и идеје, имамо решења како да наша општина буде богатија – казали су из НСД-а.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here