ОН ЛАЈН РАДИОНИЦА “НЕКА ПОСАО ПРОНАЂЕ ТЕБЕ” 29. И 30. МАРТА


Секретаријат за културу и образовање Општине Хецег Нови позива студенте и средњошколце да учествују у онлине радионици „Нека посао пронађе тебе“, која ће бити организована у сарадњи са Центром за омладинску едукацију, у оквиру ЛАП за младе Општине Херцег Нови и дио је пројекта Европска омладинска картица (ЕYЦА).

Радионицу ће држати каријерни консултант и извршна директорица компаније “Минута до посла”, Бојана Перовић, у понедељак и уторак, 29. и 30. марта, у 18 часова.


Првог дана рада, Перовић ће објаснити значај креирања савременог ЦВ, како написати мотивационо писмо које води до интервјуа, како оптимизовати Линкедин профил тако да привуче послодавце и како се припремити за разговор за посао. Наредног дана, млади ће слушати о завршној фази интервјуа и преговарању плате, и имати прилику да се увјере како све то изгледа у пракси и добити феедбацк професионалног регрутера.

Едукативна радионица ће, у складу са епидемиолошким приликама, бити реализована путем Зум платформе, а неопходно је пријавити се путем линка:

https://forms.gle/DkAHwfY6miRfNsoMA

Ово је још једна у низу радионица које Секретаријат за културу и образовање реализује у склопу пројекта Европске омладинске картице, који се у нашем граду спроводи под покровитељством Општине Херцег Нови и поменутог секретаријата, у сарадњи са НВО Центар за омладинску едукацију и Управом за спорт и младе.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here