ОДЛИЧНА ПОСЈЕТА ШТАНДУ ТО ХН НА САЈМУ У БЕОГРАДУ

odlična posjeta na štandu tohn u beogradu

Туристичка организација ХН првог дана сајма у Београду биљежи одличну посјету штанду на којем се заједно представља са локалним организацијама Тивта и Котора.  Данас је у оквиру промоције представљен и нови фестивал „Наше море , наше скале“ који ће бити одржан у јуну у Херцег Новом.

Међународни сајам туризма у Београду, одржава се под слоганом “Између планина и мора”. Акценат понуде је на активном одмору, културном и вјерском туризму, казао је в.д. директора Ђорђе Станојловић:

– Фокус наше промоције је у складу са слоганом сајма . Промовишемо планински туризам и морске авантуре. Са нама су и представници Агенције за развој и заштиту Орјена и у сарадњи са њима направили смо једну сјајну понуду и нешто што ће свакако привући туристе из Србије, али и региона, казао је Станојловић.

Станојловић је задовољан  посјетом  штанду и интересовањем гостију сајма:

-Првог дана биљежимо одличну посјету, како нашем штанду тако и свих који се представљају из ЦГ.  Главни догађај био је промоција фестивала „Наше море наше скале“. Имали смо својеврсни  „хепенинг“ и наступио је поп пјевач Бојан Маровић. То је једна сјајна најава фестивала , али и туристичке сезоне за коју се надамо да ће бити врло успјешна, казао је Станојловић.

У оквиру представљања на сајму у Београду  суботу, 26. марта, туристичке организације Херцег Новог, Тивта и Котора организују  гастро – музички догађај под називом “Гушти Боке”, а у понуди ће бити гастро делиције аутентичне за ова три града, уз наступ клапе Кастел Нуово. На сајму понуду  представљају и бројни представници туристичке привреде града.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here