Одбојкашице Херцег Новог почињу финалну серију – титула жеља и обавеза

Foto: odbojka.me

Првенство Црне Горе за одбојкашице je у завршној фази. Вечерас у Спортском центру Игало почиње финална серија плеј оф-а за титулу, а састају се два најбоља тима ове сезоне Херцег Нови и Лука Бар.

Обје екипе су у досадашњем дијелу првенства  показале да су спремне за нове изазове. Сходно досадашњим резултатима гдје у двије првенствене сезоне није изгубљен ни сет у домаћим такмичењима  фаворит у вечерашњој утакмици је екипа “Херцег Нови” али то треба да се потврди и на паркету.

Досадашњи резултати у првенству односно плеј офу су очекивани. За ривала имамо одличну екипу “Луке Бар”  са којој смо недавно у Бијелом  Пољу  играли у финалу Купа, казао је тренер Милорад Крунић.

-Добили смо тај меч  али то не значи да ће нам вечерас и у наредним сусретима бити лако, напротив. Моје играчице покушаће све да посао и пут до титуле одраде у три утакмице колико је потребно да се стигне до шампионског пехара. Наша жеља је свакако да се и ове сезоне и ова  генерација освоји титулу  и мислим да су дјевојке  то заслужиле својим играма и резултатима у претходном периоду.  Без притиска је тешко играти и сигурно да постоји јер је велика и жеља и обавеза да се поново нађемо на трону. Лука Бар  је ове сезоне формирала  добру екипу.  Имамо добар скор са њима. Традиција и домаћи терен су на нашој страни и идемо на побједу, казао је Крунић.

Почетак меча је у 19 сати у Спортском центру Игало.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here