Одбојкашице „Херцег Новог“ на корак до Прве лиге

Одбојкашице Херцег Новог побиједиле су у Колашину домаћи „Горштак“ у првој утакмици финала Друге лиге 3:0 (25:16, 25:11, 25:16). Интересантно је да су све утакмице у досадашњем дијелу добијене са максималним резултатом, без изгубљеног сета. Први меч у Колашину, као и цијела сезона протекао је у знаку херцегновског тима.

У суботу, када ће и званично „Херцег Нови“ бити промовисан у новог прволигаша, публика ће имати прилику да поздрави тренера Сању Јововић, пријатеље спонзоре, који су окупили екипу за респект, као и дјевојке: Нину Петровић, Јелену Капор, Полину Лиутикову, Мерве Коркмаз, Ану Гаврновић, Бојану Милићевић, Марину Јовановић, Ивану Драговић, Пипер Матсумото, Лефорге Лисете, Анастасију Бекхтерова, Иву Коњевић, Анђелу Николић, Николину Малишић, Александру и Елену Сенић.

 Према ријечима тренера Сање Јововић кључ успјеха је у квалитету.

-Пресрећна сам, јер смо постигли максимум. Ни један сет није изгубљен и овај успјех показује да смо били вриједни и да смо се припремили како треба. Играчице су се саживиле са тренерима и наша сарадња се одвија јако добро. Уосталом, то се види и по резултатима – истакла је Јововић послије побједе у Колашину.

Реванш је у суботу у 17:00 часова у Спортском центу Игало.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here