ОДБОЈКА: ЖОК „АЛБАТРОС“ БОЉИ ОД „ЈЕДИНСТВА“

У четвртом колу Прве лиге за одбојкашице Албатрос из Херцег Новог је био сигуран код куће против „Јединства“ из Бијелог Поља 3:0, по сетовима 25:22, 25:19, 28:26. Домаће играчице су биле све вријеме знатно боље и нису дозволиле ривалу да добије ни сет. Истина, у последњем дијелу утакмице екипа из Бијелог Поља била је у прилици да продужи утакмицу, али Милана Самарџић и њене саиграчице, су имале више стрпљења да узбудљиви трећи сет окончају у своју корист и на тај начин не дозволе противнику да у наставку преокрене утакмицу.

Александра Ћировић са 16 и Милана Самарџић-Пецељ са 10 поена, биле су најзаслужније за другу побједу Новљанки. Остале поене за „Албатрос“ су постигле: Илинка Самарџић-Пецељ 9, Наталија Обрадовић 8, Андреа Драговић 7 и Таша Трајковић 4.

Противничка екипа имала је 24 грешке. Милева Магделинић је једина у пораженом тиму имала двоцифрен поентерски учинак – 14. Милена Меденица је уписала 8, Исидора Јеврић 5, Андреја Крговић, Драгана Ракочевић и Милица Радовић по 4 и Сташа Пековић 1 поен. Екипа „Албатрос“ имала је 27 грешака.

Пласман: Академија 11, Лука Бар 9, Гимназијалац 7, Албатрост 6, Јединство и Рудар по 5, Галеб и Морача по 4, Будућност и Медитерам без бодова.

У наредном колу, у бокељском дербију, у Котору, играју „Гимназијалац“ и „Албатрос“.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here