ОДБОЈКА: ВЕЛИКИ ПОДВИГ АЛБАТРОСА У ДЕРБИЈУ

Одбојкашице Албатроса тријумфовале су у дербију 15. кола Првенства Црне Горе   побједивши у Спортском центру Игало првака и лидера екипу „Лука Бар“ 3:1 (25:19, 25:19, 20:25, 25:23) и тако уписале прву побједу против гошћи из Бара које су важиле за фаворита.

Тимови су одмјеравали снаге током читавог првог сета да би у другом дијелу прве дионице, одбрана домаћих била на висини задатка и повели су са 1:0. И у другом сету Албатрос је био сигуран и на крилима Наталије Обрадовић, Александре Шћекић и Милане Самардић-Пецељ, изборио је неколико сет лопти довољних за вођство од великих 2:0. Лука Бар је у трећем периоду  суверено владала тереном док је екипа Бранке Обрадовић испала из нападачког ритма и овај сет је припао гостима. Игра поен за поен, обиљежила је и четврти сет. Домаћи су имали више нерава и сасвим заслужено славили.

Поене за Албатрос су постигли: Наталија Обрадовић 19, Александра Шћекић и Милана-Самарџић-Пецељ по 14, Анђела Кукобат 11, Николина Лисичић 5, Илинка  Самарџић-Пецељ 3 и Јелена Бијеловић 1 поен. Противник је имао  28 грешака.

У екипи Лука Бар далеко најуспјешнија је била репрезентивка Душанка Петровић са 24, Маја Раичевић 15, Миа Мартиновић 8, Ива Пепђоновић 7, Тамара Вукославчевић 4 и Милица Радишић 2 поена. Противник је имао 26 грешака.

У наредном колу, 19. фебрара, Албатрос гостује у Бијело Поље екипи Јединство.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here