Одбојка: Новљанке испустиле побједу

У првој утакмици полуфинала Плеј офа одбојкашице Албатроса изгубиле су од актуелног шампиона Луке Бар резултатом 3:1 по сетовима (25:15; 25:23; 23:25; 25:22).

У одличној одбојци у спортској дворани Тополица у Бару, домаћи тим остварио је почетну предност од 1:0 у првој утакмици. Баранке су лагано ријешиле први сет у своју корист. Новљанке су добиле само трећи сет а у другом и четвртом, имале су значајну предност, 23:21 и 20:14, која је изгубљена у финишу. Интересантно је да у укупно 183 поена колико је одиграно на мечу, одбојкашице Луке Бар нису имале ниједно пецање, ниједну дуплу и ниједну ношену лопту, што се не памти у овом спорту.

Све у свему изабранице Бранке Обрадовић показале су да могу да се носе са актуелним шампионом и да ће утакмица доигравања у Херцег Новом бити сигурно занимљивија. Следећи сусрет је у четвртак, 21. априла у 19.00 часова у Спортском центру Игало.

Александра Шћекић је освојила 14 поена, Анђела Кукобат 11, Милана Самарџић-Пецељ 8, Наталија Обрадовић 5, Николина Лисичић 4, Јелена Бјелетић и Таша Трајковић по један поен.

Екипа Лука Бар имала је 41 а Албатрос 37 грешака.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here