НТО: НАСТАВАК ПРОМОТИВНИХ АКТИВНОСТИ У КИНИ

Национална туристичка организација Црне Горе наставља са промотивним активностима на кинеском тржишту у оквиру кампање под називом “Wild Soul of Europe – Slow Adventure”.
Кампања се одвија у оквиру пројекта удруженог маркетинга Европске комисије за путовања (ЕТЦ), и у партнерству са Туристичком организацијом Србије, а планирана је реализација промотивних активности у САД-у, Канади и Кини.
У оквиру промотивних активности у Кини, у периоду од 28. јануара до 10. фебруара , а у сарадњи са платформом ии интернет платформом „Wеibo“, планирана је промоција Црне Горе и Србије у виду дигиталног банера. Дигитални банери су постављени на 14 главних метро станица у Пекингу које, измедју осталих, обухватају главне станице у центру града, жељезничку станицу и станицу на главном аеродрому.
Компанија Sina Weibo једна је од највећих и најутицајних платформи у Кини, слична Твитер-у, а
промоција на платформи Weibo започела је крајем 2019. године. Циљ кампање је заинтересовати посјетиоце за искуства у Црној Гори, а усмјерена је на оне који преферирају аутентична путовања у природи. Само је 20 земаља из цијелог свијета добило прилику за овим видом промоције у којој су се, поред Француске, Њемачке, Малте и Финске нашли Црна Гора и Србија, а вриједност појединачне објаве по дестинацији износи око 250.000 еура.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here