Новогодишња ноћ у хотелу Лазуре у Мељинама уз Ивану Петерс

У туристичком комплексу Лазуре хотел & Марина задовољни су постсезонском посјетом гостију и најављују садржајне зимске програме уз богату спа понуду.   

Ивана Мацука менаџерка продаје и маркетинга хотелског комплекса Лазуре казала је за РТХН, да су као и сваке године припремили одговарајућу спа понуду, на дневном нивоу и уз смјештај: 

– Задовољни смо посјетом хотелу у постсезонском периоду. Гости су из Црне Горе и Србије. Има нешто мало странаца, али углавном преовладавају гости  из региона. Припремамо се за предстојеће празнике. Наш новогодишњи пакет поставили смо на веб страницу још крајем октобра, казала је Мацука.

Празнични пакет у хотелу Лазуре је наишао на велико интересовање:

– Одлучили смо се за пјевачицу Ивану Петерс, која ће наступити у пратњи са бендом Мутанти. Наступиће и Инспирација бенд из Новог Сада, који је већ код нас наступао и сви гости су били одушевљени. Програм дочека Нове године почиње у 20 часова и трајаће до јутарњих часова. Традиционално је позната ено-гастро понуда у овом хотелском комплексу. Све информације су објављене на сајту, сви заинтересовани могу да се информишу и у самом хотелу, позвала је Мацука.

Иако је Нова година круна зимске понуде, нису мање значајне и друге понуде овог ризорта:

– Током цијеле зиме нудимо спа пакете, које укључују масаже и смјештај. Имамо и дневне понуде прилагођене грађанима Херцег Новог и околних градова. Како почиње Свјетско првенство у фудбалу, од ове седмице имаћемо и програм Фифа корнер у хотелу. Почетком децембра припремамо један гала догађај, али о томе више ускоро, најавила је Мацука.   

Представници овог реномираног хотелског комплекса у наредном периоду учествоваће на конгресу из области туризма у Барселони. Представљаће Лазуре хотел & Марина и дестинацију Херцег Нови и Црном Гору на овог престижном догађају у Шпанији.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here