Новогодишња честитка предсједника Општине Стевана Катића

Поводом наступајуће Нове 2024. године, честитку је упутио предсједник Општине Херцег Нови, Стеван Катић.

-Драге Новљанке и Новљани, уважени пријатељи и гости нашег града,

На почетку смо Нове године која носи нове жеље, планове, циљеве, али међу свима њима остају увијек оне исте за добрим здрављем, слогом, заједничким напретком, што вам истински желим у своје лично и име Општине Херцег Нови.

Крај старе године прилика је да сумирамо учињено и покушамо је оцијенити. Мислим да смо 2023. учинили успјешном јер смо остварили одређене пројекте и започели нове, оне које су од виталног значаја за град, а на које смо чекали деценијама. Наше је да радимо још јаче и снажније, а то је могуће само и једино заједно са вама.

Пред нама су велики, вишемилионски пројекти које ћемо наставити, а неке и завршити у 2024. години јер Херцег Нови, наш најбољи приморски град на свијету, наш Европски град спорта, наша престоница туризма, културе и фестивала, то заслужује.

Са Херцег Новим у срцу, развијајмо га заједно и градимо га као јединствено мјесто у којем ће владати слога, толеранција, међусобно уважавање, у којем ће остати млади као његова највећа снага и у којем ће бити мјеста за све наше пријатеље и добронамјерне људе.

Желим вам добро здравље, породичну срећу и успјех на свим пољима!                     Срећна Нова 2024. година!

                                                                            Предсједник Општине Херцег Нови

                                                                            Стеван Катић

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here