НОВЉАНИ НАЈБОЉИ СТУДЕНТИ НА ПОМОРСКОМ ФАКУЛТЕТУ

За најбољег студента Поморског факултета Котор, у складу са одлуком Вијећа, проглашена је Илиана Бакмаз из Херцег Новог са просјечном оцјеном 9,87, саопштено је из ове образовне установе.

Најбољи на својим смјеровима такође су Новљани. Нина Дејановић на студијском програму Менаџмнет у поморсту и логистика, са средњом оцјеном 9,28 и Немања Пудар на студијском програму Поморска електротехника, средња оцјена 9,21.

Уз њих, на својим програмима за најбоље проглашени су Андреј Душ и Тодор Ераковић.

Менаџмент Поморског факултета Котор уприличио je додјелу похвалница и новчаних награда најбољим студентима. Награде је уручио декан Факултета проф. др Шпиро Ивошевић, уз жеље да студенти наставе да успјешно презентују свој Факултет и убрзо нађу запослење, те напредују како на личном тако и професионалном плану.

2 COMMENTS

  1. Standard znanja je primjetno opao u zadnjih deset do petnaest godina. Srecem se često sa novim kadetima, pa eto da zakljucim. Kadeti sa odličnim uspijesima ne pokazuju očekivano znanje. Nekad se moralo za trojku pomuciti ili sedmicu na faksu a sada se dijele petice a na faksu poene je lako zaraditi.

    • Nažalost, potpuno tačno. Što se tiče ovih studenata, stvarno zaslužuju da nagradu jer jesu najbolji. E, sad, konkurencija im je vrlo skromna, pa im i nije bilo teško isplivati u ovom moru neznanja i nestručnosti.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here