Нови изазов – Стефан Јововић у “Теоду”

Фото: Приватна архива С. Јововић

Новљанин Стефан Јововић (20) некадашњи играч млађих категорија “Аса” , “Црвене звезде” и “Динамика”, као и сениорски члан “Сутјеске” из Фоче, ново је појачање Кошаркашког клуба “Теодо” из Тивта.

Јововић за портал РТХН истиче да наступ у дресу “Теода” за њега представља велики изазов у сваком смислу.

-Веома сам срећан и узбуђен што ћу наредне сезоне бити члан клуба из Тивта. Организација у “Теоду” и услови за рад су на највећем нивоу. На нама играчима је да се фокусирамо на тренинге како би остварили амбиције, а то је наравно борба за средину табеле и покушај да се избори наступ у Купу, који се игра по новим правилима у фебруару идуће године.

Осврћући се на богату каријеру, Јововић каже да је задовољан с обзиром на честе повреде и паузирања због опоравака. Нада се да ће брзо санирати и лакшу повреду задобијену по доласку у тиватски клуб.

-Како се ближи првенство, узбуђење је све веће. Очекујем да ћу брзо изборити стартну поставу и да ће ми тренер Бобан Нинић пружити шансу. Заиста мислим да ће бити све у најбољем реду и да ће моја нова екипа показати свој некадашњи квалитет. Сигурно је да ће првенство, које почиње 8. октобра и траје до априла, бити тешко и неизвјесно. Мислим да су екипе изједначене. Ми јесмо квалитетан састав, али то треба да покажемо на паркету. Желимо да дамо све од себе и покажемо највиши ниво. Имамо енергију побједника, каже отресито млади бек, и додаје да се само нада да ће га здравље послужити.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here