Нове лампе јавне расвјете

Запослени у Сектору за управљање јавном расвјетом Kомунално стамбеног предузећа, завршили су постављање кабла на бетонске стубове од граничног прелаза Дебели бријег у дужини од километар и по.

На јавној расвјети интезивно се ради у сусрет главној туристичкој сезони, потврдио је за РТХН секретар за комуналне дјелатности Василије Сеферовић:

– Поставља се нова јавна расвјета. Завршено је освјетљење до граничног прелаза Дебели бријег. У сарадњи са Мјесном заједницом Суторина, постављају се лампе од мотела Виногради до граничног прелаза уз магистралу.

По захтјевима и других мјесних заједница ради се на санацији и поправци јавне расвјете, мијењање лампи и обнављање стубова.

Са директором Комунално стамбеног предузећа, начелницима Службе комуналне полиције и Службе за инспекцијске послове смо  обишли шеталиште. Оцијењено је да је на задовољавајућем нивoу освјетљење читавог шеталишта, навео је Сеферовић.  

Запослени у Сектору за управљање јавном расвјетом Kомунално стамбеног доо, завршили су скидање стубова расвјете због реконструкције тротоара код болнице у Мељинама.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here