Перовић Ивановић: Новац из буџета смо донирали народним кухињама и Удружењу родитеља дјеце са сметњама у развоју

Парламентарни избори 2023

На завршном окупљању коалиције „Да. Ми можемо за грађанску Црну Гору“ која је јуче одржана у Подгорици присутним посланичким кандидатима и кандидаткињама, члановима и окупљеним грађанима обратила се носитељка листе др Драгица Перовић Ивановић истакавши:

Како смо читаву кампању, постојање и жељу за промјеном посветили вама, тако је и овај завршни чин наше политичке акције за ове изборе, посвећен вама. Нећемо правити конвенцију и новац из буџета трошити на парадирање и зор.

Умјесто тога, неколико народних кухиња и Удружење родитеља дјеце са сметњама у развоју добиће донацију како би конкретно помогли грађанима који су најугроженији.“

Говорећи о црногорској политичкој сцени нагласила је:

-Позивамо све партије да слиједе наш примјер и прекину са шљаштећим вашарима гдје удовољавају својим лидерским амбицијама. Новац који су добили од грађана нека усмјере ка грађанима макар једном у животу. Још једном, својим каријерама, животом, односом према заједници, показали смо да можемо, а нашим акцијама ћемо показати да смо једина права грађанска опција.“

-Драге грађанке и грађани, 11. је ваш дан. Одлучите паметно и вратите моћ одлучивања себи. Гласајте за једину листу од вас и за вас – Да. Ми можемо за грађанску Црну Гору. Заокружите 9. Срећно нам свима! „ закључила је Перовић Ивановић.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here