Непрописно одлагање отпада и даље велики проблем

Без обзира на бројне апеле и молбе које Д.О.О. “Чистоћа” Херцег Нови упућује суграђанима за правилно одлагање отпада, запослени у овом предузећу затичу исту ситуацију широм града и уз сав труд који улажу, не могу се изборити са бахатим суграђанима.

Како је саошптено из овог предузећа, огроман проблем представљају градилишта, реновирања кућа и станова, избацивање намјештаја и сл. јер се отпад оставља у свако доба дана поред контејнера.

Слика коју су радници на јавним површинама затекли убрзо након чишћења Његошеве улице, на новосадском, шокирала их је. Наиме, велика количина разног отпада остављена је поред контејнера. Докле иде бахатост и неодговорност више није јасно.

Револтирани оваквим бахатим понашањем и неодговорношћу надлежни из Чистоће поручују да ће у наредном периоду све оне који се на овај начин буду опходили према нашем граду и нарушавали изглед оваквим сликама, бити јавно прозивани, а такође позивају надлежне да у што скоријем року почну да реагују на оваква понашања појединаца.

Још једном подсјећају да све информације о одлагању отпада заинтересовани могу добити на број телефона 031/345-755.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here