Наставак презентације и јавне расправе о Нацрту измјена и допуна ПУП-а

Због великог интересовања грађана, Министарство екологије, просторног планирања и урбанизма, Општина Херцег Нови и Агенција за изградњу и развој града, организују наставак презентације и јавне расправе о Нацрту измјена и допуна Просторно-урбанистичког плана општине Херцег Нови, сутра (13. јун) од 11 до 13 сати у Дворани Парк.

Како је саопштено из локалне управе, први дио презентације и расправе о Нацрту измјена и допуна ПУП-а одржан је у Великој сали Општине Херцег Нови у четвртак, 8. јуна након којег је и договорено да се грађанима омогући још једна расправа током које ће предлагачи дати потребна појашњења и одговарати на питања.

Подсјећамо да је овај документ на јавној расправи до петка, 16. јуна, до када грађани могу достављају предлоге на емаил адресу: javna.rasprava@mepg.gov.me или директно на архиву Министарства екологије, просторног планирања и урбанизма, ИВ Пролетерске бригаде број 19, Подгорица.

Увид у цртеже плана омогућен је радним данима од 9 до 11 сати у просторијама Секретаријата за просторно планирање и изградњу ОХН, канцеларија број 87, на трећем спрату зграде Општине и од 12 до 14 у Агенцији за изградњу и развој Херцег Новог. Посјета Агенцији се мора заказати на број телефона: 068/900-185.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here