Наставак 13. редовне сједнице локалног парламента у петак, 2. јуна

Одборници Скупштине општине Херцег Нови наставиће 13. редовну сједницу у петак, 2. јуна од 9:00 сати. Ријеч је о другом наставку засиједња, а дневним редом је предвиђено још 14 тачака.

Одборници ће расправљати о извјештајима о раду са финансијским извјештајима за прошлу годину предузећа, установа и агенција: . „Водовод и канализација“ , Агенције за развој и изградњу Херцег Новог, Агенције за газдовање градском луком, Агенције за развој и заштиту Орјена, ЈУ Дневни центар за дјецу са сметњама и тешкоћама у развоју, ЈУ Градска библиотека и читаоница, ЈУ „Градски музеј Мирко Комненовић и галерија Јосип Бепо Бенковић“, „Друштво за изградњу водоводне и канализационе инфраструктуре у Општини Херцег Нови“, „Паркинг сервис Херцег Нови“, ЈУК Херцег Фест и Туристичке организације Херцег Нови.

ЈРДС РТХН неће преносити ово скупштинско засједање сходно Правилнику о представљању политичких странака, кандидата и њихових програма у сусрет парламентарним изборима који ће у Црној Гори бити одржани 11. јуна.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here