Након гостовања на два фестивала „Сара Бернар“ поново на тврђави Форте Маре

Протеклих дана представу „Успомене Саре Бернар“, продукцију Херцегновског позоришта и Херцег феста, видјела је  публика на фестивалу алтернативног театра „Корифеј“ у Колашину а потом и на Рашким духовним свечаностима. Овацијама су заслужено на оба фестивалска наступа испраћени Тања Бошковић и Дејан Ђоновић, а за вечерас (субота, 19. август) из Херцегновског позоришта најављују нови сусрет са херцегновском публиком, на сцени тврђаве Форте Маре.

Прича о животу велике Саре Бернар, пуна обрта које кроз сјајну партнерску игру доносе Тања Бошковић и Дејан Ђоновић, свакако припада позоришним догађајима које не смијете пропустити. Режију представе потписује Сташа Копривица.

Карте су у продаји, а представа након Херцег Новог, подсјећамо, путује на такмичарски фестивал дуодраме који се одржава у Тополи. Селектор је Ирфан Менсур, а фестивалско вијеће потврдило је учешће позоришта из Београда, Загреба, Скопља и нашег града.

Подсјетићемо „Успомене Саре Бернар“ одигране су до сада у више градова, а на наше и задовољство публике, и у четири националне позоришне куће: Краљевском позоришту “Зетски дом“ на Цетињу, Црногорскон народном позоришту у Подгорици, Народном позоришту у Београду и Књажевско-српском театару у Крагујевцу. На фестивалу малих сцена и монодраме у Источном Сарајеву заслужена је и једна награда, за најбољу глумицу.

Ако до сада нисте погледали, не пропустите „Успомене Саре Бернар“ на тврђави Форте Маре, 19. августа у 21:00 сат.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here