НАЈАВА СПОРТСКОГ ВИКЕНДА

У 14. колу Друге фудбалске лиге данас од 13 сати и 30 минута на стадиону Солила играју Игало и Беране. Кадети Игала у 13 колу Кадетске фудбалске лиге Црне Горе данас гостују Искри у Даниловграду. У 8 колу Удружења клубова Југ у Зеленици данас од 14 сати играју сениори Орјен и Отрант Олимпик из Улциња. Лидер ове лиге Обилић као домаћин у понедељак у 11 сати игра у Радановићима, а противник је у бокељском дербију Слога из Радовића.

Сутра (недеља, 07.11)  у 8 колу Удружења клубова Југ за пионире и петлиће пионири Игала у 13 сати дочекују Отран Олимпик из Улциња. Два сата раније петлићи Игала дочекују Академију из Улциња.  Пионири и петлићи Поморца у Бијелој играју од 13 односно 11 сати са Хајдуком из Бара. Пионири Обилића и петлићи Орјена из Зеленике истог дана гостују у Бару екипи Морнара.

Сутра (недеља, 7.11) у 6. колу Прве лиге за одбојкашице Албатрос гостује у Пљевљима екипи Рудара.

Првим турниром у Купу у Будви сутра(7.11)  стартује домаћа ватерполо сезона.Турнир траје три дана. У првом колу сутра вече Јадран игра са домаћом Будвом .У понедељак састају се Јадран –Катаро и у уторак игра се дерби првог турнира Јадран-Приморац .

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here