НАЦИОНАЛНА АВИО КОМПАНИЈА ЗВАНИЧНО ПОЧИЊЕ СА ЛЕТОВИМА ОД 10. ЈУНА

Продаја карата нове авио компаније “ToMontenegro” почела је данас. Корисници су у могућности да карте купе путем веб сајта компаније airmontenegro.com, као и преко овлашћених агената.

Први званични лет компаније биће чартер фудбалске репрезентације до Сарајева, а након тога почеће и редован комерцијални саобраћај 10. jуна за Београд из Тивта и Подгорице, казала је за РТХН ПР компаније Мина Муковић.

Формирање цијена за све авио компаније зависи од тржишта, објашњава она.

– Што је већа потражња за летовима, веће су и цијене, али ми смо данас управо најавили промо акцију, у оквиру које је понуда повратних летова из Тивта и Подгорице за Београд, које почињу од 109 еура. Али напомињем да је ријеч о ограниченом контигенту карата – наводи Муковић.

Она је информисала да је у плану више летова током дана за Београд из Тивта и најмање један лет из Подгорице. Компанија за сада посједује два авиона.

– Тренутно имамо два авиона. Један је апсолутно спреман за операције, док је други у припреми. Надамо се да ће и он врло брзо бити спреман за летове. Када је ријеч о трећем авиону, компанија разматра куповину и води преговоре, тако да ће јавност бити благовремено обaвијештена и о томе – наводи Муковић.

Она је информисала да тренутно не постоји могућност директног ваздушног саобраћаја са Русијом, иако је интересовање велико. Чим буде могуће остварити авио комуникацију, компанија ће увести летове за те дестинације.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here