Набавка мањег камиона за потребе одвоза кабастог отпада са шеталишта

Камион кипер

Да би своју дјелатност обављали несметано, предузеће Д.О.О. „Чистоћа“ допунило је постојећи возни парк и набавило половно возило камион кипер марке Мерцедес спринтер, који ће бити распоређен за преузимање кабастог и картонског отпада на шеталишту и у мањим улицама на територији општине.

-Због отежаног приступа свим контејнерским мјестима на шеталишту и у уским градским улицама, а поготово у сезонском периоду, били смо у потреби да набавимо један овакав мањи камион са којим ћемо овај проблем ријешити у потпуности, наводе из ДОО Чистоћа Херцег Нови.

Камион је набављен из сопствених средстава предузећа и плаћен је око 24.000 еура. Осим набавке овог камиона у плану је да се до Нове године набави камион аутосмећара, такође за потребе шеталишта јер велики камиони имају проблем проласка, поготово у сезонском периоду, као и комбиновани багер за потребе прикупљања кабастог и грађевинског отпада са неприступачних површина.

1 COMMENT

  1. Bilo bi lijepo da se redakcija raspita pa obavijesti javnost kako ce raditi ovi kamioni za kabasti otpad. Da li ce se najavljivati kada ce i gdje dizati kabasti otpad, ili ce kupiti divlje ostavljene stvari. Nema svako auto ni kamion da nosi stvari do Meljina.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here