НА СУДУ ЗБОГ ШТЕТЕ НА ЗАСАДИМА

Несугласице између власника имања на Ублима са једне и пољопривредног произвођача Станке Ђурковић са друге стране ,због тога што њена стока приликом испаше прави штету на неограђеним засадима мјештана, ескалирале су па ће проблем бити разријешен на суду. Осим појединачних 30 Убљана спрема колективну тужбу.

4 COMMENTS

  1. Nisu nesuglasice mještana ubala već meštana poda ,trenbesina, kamenog, zlijeba i ubala. Dotična je do sada na desetine puta prijavljivana zbog nastale štete komunalnoj policiji , policiji , veterinarskoj inspekciji ministarstvu poljoprivrede i to skoro bez ikakvog efekta. A bilo kakav razgovor sa njima svodi se na prijetnje nasrtaje i upotrebu fizičke sile od strane njenog muža.

  2. E nesretne inspekcije..10 godina ona pravi stetu i nikome nista..a o fizickom maltretiranju da i ne govorimo..ali tako je to..kad se ne odgovara za psihoaktivne supstance sto bi neko bio odgovoran za stoku..

  3. Mogu samo da kažem da izuzetno cjenim Stanku Đurković koja je jedna nevjerovatno vrijedna žena, majka troje djece, a koja se kao poljoprivredni proizvođač izuzetno trudi da svi njeni proizvodi budu vrhunskog organskog kvaliteta – bilo da se radi o mesu, jajima, mlijeku, surutki ili siru. Hvala lijepo ovoj divnoj ženi što nam je svojim prvoklasnim proizvodima već dugi niz godina pomogla da održimo snažan imuni sistem i dobro zdravlje. Eh da nam je više takvih kao što je Stanka!

    Nego, nikako nije lijepo da se ova mala grupa mještana urotila i da se čak koriste i medijima da ovakve priče plasiraju protiv ovih dobrih ljudi, umjesto da se pobrinu da se život u toj, po svjemu sudeći malobrojnoj, zajednici odvija u slozi i da urade sve što je do njih (što bi bilo normalno da su do sada već preduzeli) da ne bi dolazilo do ovakvih nesuglasica, kao na primer da ograde djelove svojih posjeda gdje su nešto posadili.

  4. Šta piše u katastru? Ako je sva ta zemlja upisana u registar pod kategorijom „pašnjaci“, onda tu u svakom slučaju nema oko čega ovi ljudi da se bune jer to znači da njihovi zasadi zapravo nisu u skladu sa pravnom namenom te zemlje na prvom mestu.

    Ova žena očigledno da tu ima svoju imovinu i to je ne samo normalno da pušta svoju stoku na ispašu, već je i pohvalno.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here