На Празник мимозе данас позвани и Никшићани, караван вечерас у Подгорици

Фото: РТВ Никшић

Караван Празника мимозе данас је посјетио Никшић. Мажоретке, тромбоњери, Градска музика Херцег Нови и чланови НВО „Машкаре” наступили су на никшићком Тргу Слободе. У вечерњим сатима очекује их наступ у Подгорици.

Директорица Туристичке организације Миља Виторовић казала је да је и у овом граду било велико интересовање за програме празника, а организован је и пријем код градоначелника Никшића Марка Ковачевића.

-Било је заиста пуно људи и били су заинтересовани за различите садржаје које смо припремили у оквиру програма 55. Празника мимозе. Наступили су Градска музика, мажоретке и дијелили смо мимозу. Организован је пријем код градоначелника Марка Ковачевића за представнике Туристичке организације.

Фото: РТВ Никшић

Виторовић је казала да је све спремно за 55. Празник мимозе и да су хотелски капацитети попуњени.

-Према информацијама које смо добили од хотелијера, попуњеност је одлична, нарочито за први викенд. Чак премашује и прошлогодишње цифре, тако да смо јако задовољни, казала је Виторовић.

Након Београда, Златибора, Сарајева, Бања Луке, Требиња и Никшића, промотивни ђир Каравана 55. Празника мимозе биће завршен наступом у Подгорици. Дефиле креће у 18.00 сати од Његошеве улице преко Трга Независности гдје је планиран централни програм, до Улице Слободе.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here