Музички времеплов за крај године

Новогодишњим концертима ученици Музичке школе заокружили су још једно успјешно прво полугодиште, али и годину. Синоћ у сали Музичке школе одржан је четврти новогодишњи концерт на којем су ученици свих одсјека одабраним програмом још једном потврдили таленат и квалитетан рад у овој установи.  

Два Новогодишња концерта одржана су у сали школе јер су како је истакла директорица Нивес Ненадовић, дали прилику свим ученицима да наступе.

-Представили су се ученици од другог до девет разреда са свих одсјека,  школски оркестар и клапа Тора. Што се тиче стилова програм је био разнолик од барока до музике XX вијека, као и популарних новогодишњих пјесама.

Оцјењујући годину, Ненадовић је истакла да су послије дуже времена имали континуитет у настави.

То је јако битно за дјецу, да би имали континуитет у напредовању. Као свака вјештина и свирање инструмената тражи тај континуитет, сталан рад и посвећеност и директни контакт у школи. Није било он лајн наставе и све то је допринијело да буде на већем нивоу него прошлих година, казала је Нандовић.

Друго полугодиште за ученике Музичке школе биће још  динамичније јер се спремају и за републичко и међународна такмичења.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here