Мреже на „Солилима“ мировале

У не много квалитетној утакмици 24. кола Друге фубалске лиге, у бокељском дербију између Игала и Грбља из Радановића, није било голова.

Фудбалери Игала нису имали рјешење како до гола голмана Грбља Давида Бјелице који је дијете Игала, а у прољећном дијелу сезоне стигао је у тим тренера Александра Недовића. У екипи из Радановића играли су и Марко Ђукановић и Јован Батута бивши играчи Игала.

Домаћи су имали шансу да поведу  у 41. минуту када је Бошко Дујовић шутирао, а голман Бјелица био је сигуран и зауставио шут. У 44. минуту из слободног ударца Јован Вујовић је шутирао поред гола голмана домаћих Шабана Колића. Капитен  Марко Ивановић и саиграчи нису у другом полувремену искористили бројчану предност коју су добили пошто је судија Младен  Госпић из Подгорице капитену  гостију Браниславу  Јанковићу  показао други жути карон и у 54. минуту га искључио.

У финишу утакмице, тек што је ушао у игру Аргетински интернациналац Иван Море у 84. минуту  погодио је мјесто мреже стативу Бјеличиног гола. Резевиста Игала Урош Весић је теже повређен и за њега слиједи дужа пауза и рехабилитација.

На самом крају утакмице гости су преко Бојана Павићевића имали шансу да побједе Игало али на срећу голмана Шабана Колића и навијача Игала, велика шанса гостију отишла је у неповрат.

Остали резултати 24. кола : Бокељ-Беране 3:1, Ком-Отрант Олимпик 0:3, Ловћен-Интернационал  1:1. Утакмица Искра-Подорица игра се у ноћном термину.

Табела: Бокељ 52, Отрант Олимпик 50, Подгорица 40 (-1), Грбаљ 33, Ловћен 29,  Игало и Ком по 26, Искра 25 (-1), Интернационал 24 и Беране 19 бодова.

У недељу, 24. марта, у 25. колу играју: Беране –Игало, Грбаљ-Ловћен, Отрант Олимпик- Бокељ, Интернационал –Искра и Подгорица-Ком.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here