Мрачевић као члан ЛЕН Бироа боравио у ВСС

Foto: waterpoloserbia.org

Директор ПВК Јадран Милош Мрачевић, био је гост Ватерполо савеза Србије, као члан ЛЕН делегације, заједно са високим функционерима Европске пливачке федерације, замјеником предсједника Кириакосом Јанопулосом и првим потпредсједником др Јосипом Варвовићем. Домаћин високе делегације у којој је био и Мрачевић били су: предсједник Виктор Јеленић, генерални секретар Немања Маријан, извршни директор Ђорђе Ђорђевић, спортски директор Милан Алексић и Дејан Перишић, који је недавно постао менаџер за ватерполо у оквиру ЛЕН-а.

Како је казао Мрачевић, на дневном реду састанка биле су актуелности из свијета ватерпола, његовог тренутног статуса и налажење начина да кроз заједнички рад овај спорт напредује у сваком сегменту, од организационог до такмичарског.

-Честитали смо Јеленићу и осталим људима из Ватерполо савеза Србије на постигнутим резултатима у протеклом периоду и чињеници да су српски репрезентативци, као и остали играчи, тренери и ватерполо радници ВСС, допринијели афирмацији ватерпола у Европи. Такође, наша ЛЕН делегација на састанку у Београду је истакла чињеницу да је Ватерполо Савез Србије више пута био изузетно успјешан домаћин и организатор великих ватерполо догађаја. Надамо се да ће тако бити и убудуће, казао је Милош Мрачевић по повратку из Београда.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here