Млађи јуниори Јадрана без премца на Шкверу

На Шкверу је од петка до данас одржано Првенство Црне Горе у ватерполу за млађе јуниоре (играчи рођени 2008. године и млађи), а титула је припала ВПК „Јадран“.

На турниру су постигнути следећи резултати: прво коло Будва – Приморац 12:11, Јадран – Будућност (Подгорица) 12:10. У суботу су играна два кола. У другом колу  Будућност је побиједила Приморац 14:7, а Јадран Будву истим резултатом. У трећем колу Јадран је у суботу у поподневном термину побиједио Приморац 13:10, а Будва-Будућност 11:8.

Јуче у утакмицама за коначни пласман Приморац је побиједио Будућност  8:7 и освојио треће мјесто, а титула првака је припала Јадрану који је са 15:11 побиједио Будву.

Прво мјесто за Јадран су освојили: Лука Ковачевић, Страхиња Вранеш и Дејан Лазаревић (голмани), Јован Пјешивац, Андреј Перовић, Игор Драгојевић, Андрија Сладовић, Данило Ћурчија, Данило Домазетовић, Павле Адровић, Димитрије Милић, Милош Никезић, Слободан Радановић, Лука Тодоровић, Ђорђе Копривица, Владан Гардашевић, Стефан Вранеш,Никола Дамјановић, Андреј Дурутовић и Љубо Сијерковић. Тренери Филип Андрић, Јово Вукасовић и Никола Мијановић.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here