Мјузикл „Цвјетај мимозо мала“ сутра у Дворани „Парк“

Мјузикл „Цвјетај мимозо мала“, у оквиру  Празника мимозе биће одржан сутра 22. фебруар у 19.00 сати на сцени „Дворане Парк“.

Викторија Самарџић, новинарка, творац, сценариста и идејни вођа овог пројекта истиче да је жељела да направи нешто ново и оригинално у чему ће уживати све генерације. Мјузикл у извођењу Позоришта “Театар 303” из Котора је едукативног карактера, подстиче на размишљање, враћа у историју, и на забаван начин подучава традицији и култури. Намјењен је како дјеци тако и одраслима, са циљем да промовише Празник и жути цвијет.

Радња мјузикла се дешава на „пољу мимоза“, те кокетира хумором у ишчекивању главног догађаја на самом Празнику… Мјузикл је модеран, али се кроз њега провлаче и елементи традиције, поручују организатори.

Покровитељи овог догађаја су Општина Херцег Нови, Туристичка Организација Херцег Нови и ЈУК Херцег Фест које се, по ријечима Викторије Самарџић, из године у годину све више труде да помогну свом граду новим пројектима.

-То су органи који препознају, ослушкују, дају ветар у леђа, љубав, подстицај, једну врсту мајчинске љубави свима који имају добре иновативне идеје које су за добробит града Херцег Новог. Они су заиста велики ослонац и подршка свима, са њима је сарадња увек благослов, казала је Самарџић.

Улаз је бесплатан.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here