Мислима и осјећајима Херцег Нови је уз Цетиње и све његове грађане

Поводом јучерашње трагедије на Цетињу, предсједник Општине Херцег Нови Стеван Катић упутио је ријечи саучешћа породицама настрадалих и свим грађанима Пријестонице:

– Тешко је говорити и мислити о несрећном догађају који се јуче десио на Цетињу. Цијела Црна Гора је у неописивој туги и жалости. У своје лично и име Општине Херцег Нови, породицама настрадалих и свим Цетињанима изражавам најдубље саучешће, а повријеђенима желим брз и сигуран опоравак.

Јучерашња трагедија ранила је цијелу Црну Гору и вјерујем да нема појединца који није потрешен немилим догађајем. Надам се да никада више нећемо свједочити оваквим монструозним злочинима над невинима, над нашим пријатељима, над дјецом.

Позивам све суграђане да у молитви, у тишини, у себи, мислимо на настрадале и њихове породице. Нека бол и туга коју осјећамо буде опомена свима нама да морамо чувати једни друге и његовати заједништво.

Мислима и осјећајима Херцег Нови је уз Цетиње и све његове грађане, наведено је у телеграму саучешћа предсједника Општине Стевана Катића.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here