МИЛУТИН ЂУКАНОВИЋ ПОДРЖАО КОАЛИЦИЈУ ЗА БУДУЋНОСТ ХЕРЦЕГ НОВОГ И БОКЕ

184

Предсједник Одбора директора Електропривреде Црне Горе, Милутин Ђукановић, позвао је данас грађане Херцег Новог да подрже коалицију За будућност Херцег Новог и Боке и у разговору са Иваном Отовићем, носиоцем листе , најавио низ инвестиција и активности у нашој Општини.

,,Прошло је вријеме када ће са државног нивоа, односно од предузећа и институција са државног нивоа, постојати блокада у развоју Херцег Новог. Тек сада се стварају оптимални услови да Херцег Нови крене у свој развој пуним једрима. Развој Херцег Новог уједно ће значити и развој Боке Которске“, поручио је Ђукановић. Он је истакао да су до сада  Електропривреда Црне Горе, Морско добро, Управа за имовину, и многа друга предузећа са државног нивоа опструирали развој Херцег Новог.

,,ЕПЦГ више неће радити у корист Унипрома и познатих црногорских тајкуна. Само у претходне двије године ЕПЦГ је уплатила Унипрому, односно поклонила 17 милиона евра . Преко Фонда за заштиту животне средине инвестираће на десетине милиона евра у еколошке  пројекте“, рекао је Ђукановић.  Он је најавио да ће почети са инсталацијом соларних панела на објектима гдје се обавља нека привредна дјелатност и за индивидуално становање , што ће значити препород Херцег Новог.    

„Тако ће грађани и привреда Херцег Новог добити бенефите на начин што ће им значајно бити умањени рачуни за струју, а у одређеном периоду моћи ће чак и да продају електричну енергију“, нагласио је Ђукановић. Он је најавио и покретање инвестиционог циклуса изградње соларних електрана у залеђу Херцег Новог и Боке.

Предсједник Одбора директора Електропривреде Црне Горе, Милутин Ђукановић, позвао је данас грађане Херцег Новог да подрже коалицију За будућност Херцег Новог и Боке и у разговору са Иваном Отовићем, носиоцем листе ЗБХНБ, најавио низ инвестиција и активности у нашој општини. Носилац листе коалиције За будућност Херцег Новог и Боке, Иван Отовић захвалио се Милутину Ђукановићу на подршци и на најавама великих инвестиција у Херцег Нови.
,,Веома је важно што ће општина Херцег Нови, овога пута, са државног нивоа бити третирана на исправан начин, односно, неће само долазити код нас да узимају него ће и улагати у нашу општину“, рекао је Отовић. 

2 COMMENTS

  1. Ovaj Đukanović za razliku od „onog“ ipak valja. Svaka čast Milutine, podržao si pravu koaliciju i prave ljude!!!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here