Микулић се у недељу бори за медаљу са репрезентацијом Црне Горе

Фото: КСЦГ

Каратиста Немања  Микулић као члан репрезентације Црне Горе бориће се у недељу за бронзану медаљу на 58. Европском првенству у шпанској Гвадалахари у екипној конкуренцији за сениоре.

У данашњим квалификационим борбама момци Алмира Цецуњанина у саставу Немања Миклулић, Никола Маловић, Ненад  Дуловић, Лазар Јововић, Немања Јововић, Балша Миличковић и Душан Бијелић су у првом колу без борбе „прескочили“ репрезентацију  Шведске, у другом колу је побијеђена Холандија 3:1. Услиједио је пораз у четврфиналу од Украјине 3:0, која је пласманом у финале омогућила Микулићу и друговима репасаж. Послије пораза у четвртфиналу услиједиле су побједе против репрезентација  Њемачке, Азербејџана  и Мађарске и у одлучујућој борби за медаљу добијена  је Португалија 3:2.

У недељу репрезентивцима Црне Горе ривал ће бити Хрватска. За прво мјесто и титулу првака Европе бориће се рептрезентације Украјине и Француске.

Подсјећамо, за Европско првенство у појединачној сениорској  конкуренцији, у категорији до  75 кг,  25. марта, Немања Микулић бориће се против Квентина  Махудена из Белгије.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here