Мали оглас: Градској кафани потребна хигијеничарка

Градској Кафани у Херцег Новом потребна хигијеничарка. Исхрана обезбјеђена.
Контакт телефон: 068 005 111
Е-маил: gradska.kafana1924@gmail.com

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here