Љето 2024: Сервисне информације

Промјенљиво облачно, на југу дужи сунчани периоди, а у континенталним предјелима и планинском залеђу Боке, понегдје се очекује киша или пљусак са грмљавином, углавном у поподневним сатима. Локално су могуће и краткотрајне временске непогоде. Вјетар слаб до умјерен, промјенљвог смјера. Највиша дневна температура ваздуха од 24 до 34 степена.

ЦЕДИС
Због планираних радова на мрежи у термину од 09:00 до 09:45 сати без струје ће бити подручје Бијеле и Каменара (ревизија ТР-а)

АЕРОДРОМ ТИВАТ

Са аеродрома Тиват данас 22 лета. први је рализован ка Београду  07:30. Наредни су ка Љубљани, Истанбулу, Луксембургу,Лондону, Тел Авиву, Прагу, Паризу, Ослу…

АУТОБУСКА СТАНИЦА

Јутрос су у наш град стигли аутобуси „Семберија“ из Соколца, „Лазаро“ из Бања Луке, „Требава“ из Танара, „Озлем“  из Лесковца, „Вијена“ из Модриче, „Центротранс“  са Пала, „Монтенегро путник“ из Сремске Митровице, „Гага“ из Чачка, „Ниш експрес“ из Јагодине и „Банбус“ из Београда.  По реду вожње у 7.00 сати је кренуо Озлен ка Београду,  у 8.35 је полазак ка Сарајеву, у 9:30 и у  11.10  ка Дубровнику и 12.15 ка Требињу. Очекују доласке из Скопља, Јагодине, Бања Луке, Новог Сада, Београда, Ниша, Панчева, Суботице, Дубровника.

АМСЦГ

Возаче јутрос  очекују повољни услови за вожњу. Фреквенција возила је  умјерена до појачана. Савјетујемо поштовање прописаних ограничења и избјегавање путовање у најтоплијем дијелу дана. На појединим дионицама важи измијењен режим вожње. Детаљније информације могуће је добити путем телефона 020 234 999 и 19807. Возите опрезно, срећан пут!

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here