Љето 2024: Сервисне информације

Претежно сунчано, током јутра понегдје уз малу до умјерену облачност, а у поподневним сатима слаб до умјерен развој облака на сјеверу, локално у планинским предјелима може условити краткотрајно слабу кишу или пљусак. Вјетар слаб до умјерен, промјенљивог смјера, током другог дијела дана на крајњем југоистоку повремено и појачан сјеверозападни, а током ноћи понегдје у централним предјелима појачан сјевероисточни. Највиша дневна температура ваздуха од 27 до 37 степени. Температура мора 25 степени.

ЦЕДИС

Због планираних радова на мрежи, без напајања електричном енергијом ће 9 до 13 сати остати: Бијела- подручје испод магистрале од Бродоградилишта до Каменара, од 10 до 10:30 сати: Стари Град, Шквер, подручје око Поште и Парка, подручје испод Аутобуске станице, Мељине-Лазарет. У термину од 10:30 до 11 сати без струје ће бити: подручје изнад улице Орјенског батаљона од Веселиновића до Огњишта, Србина, Црвени Крст. Од 12 до 12:30 сати без напајања ће бити комплетно подручје Бијеле и Каменара.

ВОДОВОД

Због квара на водоводној мрежи без дотока воде су потрошачи са подручја Баошића, на релацији од Фочанских зграда до Вибакома. Како су обавијестили из предузећа Водовод и канализација нормализација водоснабдијевања се очекује до 9:00 сати.

АУТОБУСКА СТАНИЦА

У наш град до 7:30 су стигли Божур, Ласта, Трансјуг и Ројал из Београда, Канис из Лесковца, Сирмиум из Ваљева, Гага турс из Чачка, Еуро лин из Јагодине, два ауторбуса Јадрна лајна из Крагујевца, Нео бас из Бања Луке, Лалатовић из Модриче, Божур са Пала, Феникс гиз из Новог Сада и Фудекс из Мрчајеваца.  Довољно је полазака ка земљама региона, а карту је потребно резервисати пар дана раније.

Више информација могуће је добити на 031 321 225 и 069 017 100 (Viber, WhatsApp), или путем портала www.autobuskahercegnovi.com

АЕРОДРОМИ ЦРНЕ ГОРЕ

На црногорским аеродромима нема кашњења, саобрћај се одвија према реду летења. Информације је могуће добити путем телефона – 032 670 930 (Тиват); 020 444 244 и 19880 (Подгорица).

АМСЦГ

Саобраћа се по сувим коловозима и уз добру видљивост. Возачима савјетујемо опрезну вожњу прилагођену временским и саобраћајним условима. У зонама радова могу се очекивати повремена ограничења или обуставе.

Ауто мото савез пружа учесницима у саобраћају техничку помоћ на јавним путевима, која подразумијева пружање услуге помоћи на путу, отклањање мањих кварова и бесплатно шлепање возила до првог сервиса или радионице за сва возила регистрована у Црној Гори.

У протекла 24 сата на путевима у земљи догодило се 14  саобраћајних незгода, у којима је пет особа задобило лакше повреде.

Детаљније информације могуће је добити путем телефона 020 234 999 и 19807.

Возите опрезно, срећан пут!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here