Љето 2023: Сервисне информације

Промјенљиво облачно са дужим сунчаним интервалима али локално и киша или краткотрајан пљусак и грмљавина, првенствено у сјеверним предјелима. Вјетар углавном слаб до умјерен, јужних смјерова. Највиша дневна температура ваздуха од 22 до 32 степена.

СТАЊЕ НА ПУТЕВИМА

Интензитет саобраћаја је умјерен до појачан. На маг.путу М-5 Рожаје-Шпиљани, радним данима   саобраћај ће обустављати због извођења радова за све врсте возила  у терминима од 08:30 до 11:30 и од 13:45 до 16:45 сати, до 30.септембра. У протекла 24 сата на путевима у земљи догодило се шеснаест  саобраћајних   незгода у којима су двије особе задобиле теже а осам особе лаке повреде. Опрезно и срећан пут!

ЖЕЉЕЗНИЧКИ ПРЕВОЗ

До 9:00 према најавама, требало би да у Барску жељезничку станицу стигне брзи воз из Београда.

АУТОБУСКА СТАНИЦА

Први су у Херцег Нови стигли овог јутра аутобуси из Београда (Ласта), из Модриче (Лалатовић) из Београда (Банбус). У 7:30 из Херцег Новог за Београд (Озлен), слиједе редовне линије за Сплит у 8:10, у 8:35 за Требиње, Мостар и Сарајево. Гужви је значајно мање у односу на претходних неколико дана, информације је могуће добити позивом на број 321 225.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here