Љето 2023: Сервисне информације

Мало до умјерено облачно са дужим сунчаним интервалима. Углавном у јутарњим сатима, понегдје са слабом пролазном кишом, а током поподнева уз појачан развој облачности, локално је могућ и краткотрајни пљусак. На сјеверу по котлинама, мјестимично, током јутра, магла. Вјетар слаб до умјерен, углавном сјеверних смјерова, у ноћним сатима понегдје и појачан. Највиша дневна температура ваздуха од 19 до 31 степен.

АУТОБУСКИ САОБРАЋАЈ

Повећане су гужве на херцегновској аутобуској станици, па уколико планирате путовање обезбиједите карте неколико дана раније. Јутрос су у наш град први стигли Центротранс из Сарајева, Еуропетролоил из Бијељине, Сирмијум из Ваљева, Рулетурс из Скопља, Монтенегропутник из Сремске Митровице, Гага турс из Чачка Дуга из Владимироваца, а очекују још око 40 долазака из Београда, Новог Сада, Суботице, Јагодине. У 7:00 сати кренуо је Озлем турс за Београд, у 8:10 ће Ројал травел за Сплит, у 8:35 Центротранс за Сарајево, у 9:30 Блу лајн и Божур, па у 11:10 Јадран екпрес за Дубровник, а у 12:10 Југопревоз за Требиње

АВИО САОБРАЋАЈ

Из Тивта су данас планирана 24 лета, осам их је за Београд. Јутарњи Ер Монтенегро за Београд полетио је у 7:25. Слиједе летови за Београд, Цирих, Штокхолм, Брно, Париз, Ташкент, Тел Авив, Лондон.

ЖЕЉЕЗНИЦА ЦРНЕ ГОРЕ

Међународни брзи воз са станице Бар ка главном граду Србије полази у 9:00 и у 20:20, повратак је у 19 сати.. Цијена возне карте другог разреда у једном смјеру износи 21 еуро, док цијена резервације сједишта износи 3 еура.

Информације о кретању возова могуће је добити путем вибер поруке на број телефона: 068/441-212, радним данима од 7:00 до 15:00 сати.

АУТО МОТО САВЕЗ

Повољне временске прилике погодују да се саобрацај одвија несметано..Савјетује се опрезна возња прилагодјена тренутним временским и саобрацајним условима. Саобрацај умјереног интезитета, током дана се оцекује појацана фреквенција возила.

У протекла 24 сата на путевима у земљи догодило се 25  саобраћајних   незгода у којима су 2 особе задобиле тезе а 10 особа  лакше повреде.

На ауто путу саобраћај се обавља без измјена у режиму саобраћаја. Апелујемо на возаче да возе опрезно у складу са ограничењима брзине и уз држање прописаног растојања између возила.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here