Љето 2022: Сервисне информације

Пријеподне у већем дијелу земље претежно сунчано, на сјеверу по котлинама, мјестимично јутарња магла. У другом дијелу дана, прво на сјеверу, а касније и у осталим предјелима наоблачење, које ће првенствено у сјеверним предјелима, условити мјестимично кишу, док ће се у осталом дијелу земље задржати углавном суво вријеме. Вјетар слаб до умјерен, на сјеверу мјестимично током пријеподнева и појачан југозападни, крајем дана у скретању на сјевероисточни. Највиша дневна температура ваздуха од 13 до 25 степени. Температура мора 25 степени.

СТРУЈА

Данас нема искључења због радова, али је за сутра, 20. септембар, најављено да ће, од 8:00 до 10:00 сати, без струје бити потрошачи у Њивицама.

ДОМ ЗДРАВЉА

Ковид амбуланта ради од 10:30 до 13:00 сати и од 17:30 до 20:00 сати.

АУТОБУСКА СТАНИЦА

Аутобуски саобраћај се одвија по реду вожње, нема кашњења ни у одласцима ни у доласцима у наш град. Довољан је број линија тако да мјеста има у свим правцима. Локални саобраћај и овог јутра према уобичајеном распореду.

Мјеста има у свим правцима, а више информација могуће је добити на 031 321 225 и 069 017 100 (Viber, WhatsApp).

АЕРОДРОМИ ЦРНЕ ГОРЕ

Видно је краћа листа летова са тиватског аеродрома у односу на претходни период. Данас су планирани летови ка Београду, Цириху, Бриселу, Тел Авиву, Истанбулу, Лондону, Талину и Берлину. Најављено је кашњење авиона из Тел Авива који је био планиран у 8:20, док прије реда вожње стижу авиони из Цириха и Брисела.

На подгорички аеродром са закашњењем ће слетјети авион из Београда, планиран у 7:40, док су већ реализовани поласци ка Београду и Бечу. Остали за сада по реду летјења.

Број тиватског аеродрома за детаљније информације је – 032 670 930 / број подгоричког аеродрома – 020 444 244 и 19880

ПОМОРСКИ САОБРАЋАЈ

Нема задржавања на трајектном прелазу Каменари – Лепетане. Још увијек на снази љетњи ред вожње.

АМСЦГ

Саобраћа се по претежно сувим коловозима, а видљивост је мјестимично смањена по котлинама. На путевима дуж клисура и усјека могући су наиласци на ситније одроне. Возачима се савјетује да вожњу прилагоде тренутном стању на путу и поштују правила саобраћаја. У зонама радова могу се очекивати повремена ограничења или обуставе.

У протекла 24 сата на путевима у земљи догодило се девет саобраћајних незгода у којима је једна особа лакше повријеђена.

Информације се могу добити путем телефона 19807.

Возите полако и опрезно, срећан пут!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here