Љето 2022: Сервисне информације

Претежно сунчано и топло. Током јутра на сјеверу по котлинама краткотрајно магла, послијеподне у већем дијелу земље умјерена или повећана пролазна облачност, понегдје уз кишу или пљусак са грмљавином, углавном, у континенталним предјелима. Вјетар слаб до умјерен, јужни и западни. Највиша дневна температура ваздуха од 23 до 35 степени. Температура мора 27 степени.

ИЗМЈЕНА РЕЖИМА САОБРАЋАЈА

У улици Бранка Ћопића, на потезу од раскрснице са улицом Прве Бокешке бригаде (изнад ЈУСМШ „Иван Горан Ковачић“) до раскрснице са улицом Браће Гракалић (код скретања за манастир Савина), данас ће бити забрањен саобраћај  од 17:30 до 18:30. Саобраћај је забрањен због несметаног и безбједног одвијања манифестације поводом обиљежавања 640 година од оснивања Херцег Новог и доласка Његове Светости Патријарха српског Порфирија.

АУТОБУСКА СТАНИЦА

Јутрос су у наш град стигли аутобуси из Чачка, Дервенте, Београда, Новог Сада, Руме, Пожаревца, Крагујевца. очекују доласке из Ваљева, Скопља, Бања Луке, Ниша, Смедерева. Прије подне биће реализовани поласци ка Дубровнику, Сплиту, Требињу, Сарајеву…

АЕРОДРОМ ТИВАТ

Са тиватског аеродрома данас је планирано 20 летова. први лет реализован је ка Истанбулу, а наредни су за Београд, тела Авив, Ниш, Копенхаген, Луксембург, Праг…

АМСЦГ

Повољни су временски услови за обављање саобраћаја,а фреквенција возила умјерена, током дана појачана. На дионицама које пролазе дуж клисура и усјека учестали су ситнији одрони. Возачима савјетујемо опрезну вожњу и поштовање свих ограничења и забрана дефинисаних постављеном сигнализацијом. У протекла 24 сата на путевима у земљи догодило  се девет  саобраћајних незгода у којима је једна особа задобила теже а пет особа  лакше повреде.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here