Љето 2022: Сервисне информације

Промјенљиво облачно, у јужним предјелима дужи сунчани интервали, а на сјеверу током пријеподнева, тек понегдје са слабом кишом. У послијеподневним сатима, уз појачан развој облачности у континенталним предјелима, локално је могућа краткотрајна слаба киша или изоловани пљусак и грмљавина. Вјетар слаб до умејрен, понегдје краткотрајно појачан, сјеверних смјерова. Највиша дневна температура ваздуха од 20 до 34 степена. Температура мора 26 степени.

Дом здравља

Ковид амбуланта пред главном зградом Дома здравља на Топлој ради од 8:00 до 12:00 и од 16:00 до 20:00 сати. Радно вријеме туристичке амбуланте је од 8:00 до 20:00 сати.

Аутобуска станица

Аутобуски саобраћај се одвија по реду вожње, овог јутра нема кашњења, а стигли су аутобуси из Вршаца, са Пала, из Ваљева, Чачка, Крагујевца, Јагодине, Пожаревца, Модриче, Бања Луке и четири из Београда. Нешто касније очекују долазак и превозника из Јагодине, Куманова, Београда, Новог Сада, Добоја, Обреновца, Ниша, Руме, Мрчајеваца… Редовни поласци су и данас ка Београду, Требињњу, Дубровнику, Сплиту, Мостару. Мјеста углавном има.

Више информација могуће је добити на 031 321 225 и 069 017 100 (Viber, WhatsApp).

Аеродроми Црне Горе

Двадесетак летова данас је планирано са тиватског аеродрома, највише њих је ка Београду а први јутарњи ка главном граду Србије су у 8:00 и 8:25. Током дана биће реализована и по два лета ка Истанбулу и Софији и по један ка Паризу, Цириху, Тел Авиву, Лондону, Бакуу, Виљнусу. Са подгоричког аеродрома реализовани су летови ка Катовицама, Бечу и Београду, нема најављених кашњења нити отказивања летова.

Број тиватског аеродрома за детаљније информације је – 032 670 930 / број подгоричког аеродрома – 020 444 244 и 19880.

Поморски саобраћај

Нема дужих задржавања на трајектном прелазу. Саобраћај се на обје стране обале одвија на 15 минута током 24 сата.

АМСЦГ

Повољни су временски услови за обављање саобраћаја, а фреквенција возила умјерена, током дана појачана. На дионицама које пролазе дуж клисура и усјека учестали су ситнији одрони.

У протекла 24 сата на путевима у земљи догодило  се 20  саобраћајних незгода у којима су двије особе задобиле теже, а 11 лакше повреде.

Возите полако и пажљиво, срећан пут!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here