Љето 2022: Сервисне информације

Претежно сунчано и веома топло. У другом дијелу дана постепено повећање облачности са сјеверозапада и запада, углавном, крајем дана или током ноћи, понегдје је могућа киша или пљусак и грмљавина. На сјеверу, ујутру, по котлинама краткотрајно магла. Вјетар, слаб до умјерен, мјестимично и појачан, јужних смјерова. Највиша дневна температура ваздуха од 28 до 38 степени.

Аутобуска станица

Аутобуски саобраћај се одвија по реду вожње, нема кашњења ни у доласцима ни у поласцима. Мјеста има довољно у свим правцима, још увијек су на снази све сезонске линије. Међуградски саобраћај ка градовима у Црној Гори одвија се по планираном распореду.

Аеродроми Црне Горе

И данас девет летова ка Београду из Тивта, али и ка Бања Луци, Истанбулу, Кишињеву, Берлину, Бриселу, Дубајиу, Краљеву, Љубљани, Штутгарду, Талину, Тел Авиву. Са тиватског аеродрома јутрос су упутили позив путницима који сутра ујутро имају лет да раније стигну у терминалну зграду како би избјегли евентуално кашњење, јер је од 8:00 до 9:15 најављена блокада саобраћајнице од Спортске дворане Жупа до аеродрома. Са подгоричког аеродрома реализовани су први летови за данас ка Тел Авиву, Београду и Бечу и низаће их током дана до 23:45 када је планиран лет ка Јеревану.

Поморски саобраћај

Трајекти Поморског саобраћаја нон стоп повезују обале залива, тако да нема дужег задржавања.

Измјена режима саобраћаја

Саобараћај за сва моторна возила у улици Сава Илића у Игалу, на потезу од раскрснице са Рибарском улицом (Титова вила), до раскрснице са улицом Јанка Бека (хотел “Палмон Беј”) биће забрањен 19, 20. и 21. августа, од 19 до 02 сата, ради несметаног и безбједног одвијања музичког фестивала “Хајп”.

АМСЦГ

Саобраћај се обавља по претежно сувим коловозима, видљивост је углавном добра. Учеснике у саобраћају очекује умјерена, током дана појачана фреквенција возила.

У протекла 24 сата на путевима у земљи догодило се 15 саобраћајних незгода у којима је једна особа задобиле теже, а три лаке повреде.

Дежурни у АМСЦГ и Служба помоћи на путу, на услузи су возачима 24 сата. Позовите 19807.

Возите полако и пажљиво, срећан пут!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here