Љето 2022: Сервисне информације

Промјенљиво облачно, повремено са кишом или локалним пљусковима са грмљавином. Више падавина се очекује у другом дијелу дана. Вјетар слаб до умјерен, промјенљивог смјера, током дана мјестимично и појачан. Највиша дневна температура ваздуха од 16 до 30 степени. Температура мора 24 степена.

Аутобуска станица

До 7:30 су стигли аутобуси из Сокоца, Станара, Бања Луке, Чачка, Крагујевца, Модриче, Новог Сда, Београда, а током пријеподнева очекују и остале. За сада нема кашњења нити најављеног отказивања линија. Пошао је аутобус ка Београду у 7:00, Сарајеву у 8:10, слиједе два поласка ка Дубровнику у 9:30 и још један у 11:10, као и полазак ка Требињу у 12:10. Мјеста углавном има, осим за линије Блу лајна ка Београду и Новом Саду гдје је велико интересовање и карата нема за наредних неколико дана.

Детаљније информације са аутобуске станице можете добити позивом на број 321 225.

Аеродроми Црне Горе

Први јутарњи летови реализовани су ка Истанбулу и Београду са тиватског аеродрома, а слиједи читав низ осталих полазака ка Тел Авиву, Минхену, Прагу, Нишу, Дубаију, Женеви, Луксембургу, Риги, Копенхагену.. И са подгоричког аеродрома су реализовани први поласци ка Београду и Бечу, а за сада нема најављених кашњења нити отказивања летова.

Поморски саобраћај

Трајекти Поморског саобраћаја повезују обале залива нон стоп током 24 сата.

АМСЦГ

Саобраћај се обавља по претежно мокрим коловозима, видљивост је углавном добра. Учеснике у саобраћају очекује умјерена, током дана појачана фреквенција возила.

У протекла 24 сата на путевима у земљи догодиле су се 23 саобраћајне незгоде у којима су три особе задобиле теже, а седам лаке повреде.

Возите полако и пажљиво, срећан пут!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here