Љето 2022: Сервисне информације

Сунчано и вруће. Послијеподне у континенталним предјелима слаб до умјерен развој облачности. Вјетар пријеподне слаб до умјерен промјенљивог смјера, послијеподне у сјеверним, а током ноћи и у осталим предјелима, умјерен до јак сјеверни и сјевероисточни. Највиша дневна температура ваздуха од 28 до 40 степени. Температура мора 23 степена.

АУТОБУСКА СТАНИЦА
Јутрос су наш град стигли аутобуси из Београда, Бања Луке, Пала, Ваљева, Сремске Митровице. У 7 сати кренули си Озлен ка Београду, у 8:35 ће Ројал ка Сплиту, 8:35 Центротранс ка Федералном Сарајеву, 9:30 ка Дубровнику, 11:10 Дубровнику, 12:10 ка Требињу. Током дана планирани су поласци ка Београду, Ваљеву, Сремској Митровици, Лесковцу…

АЕРОДРОМ ТИВАТ
Са тиватског аеродрома данас 20 летова. Први полазак реализован је ка Истанбулу у 7:30, а наредни је у 8:25 ка Београду. Током дана планирани су летови, шест ка Београду и по један ка Истанбулу, Тел Авиву, Минхену, Прагу, Нишу, Женеви, Луксембургу, Дубаиу, Копенхагену, Лиону.

ЖЕЉЕЗНИЧКА СТАНИЦА
Поласци из Бара ка Земуну су у 9 и 19 сати. Из Београда за Бар у 9 и 20:20, а из Земуна у 6:27 и 20:19. Цијена у првом разреду је 31, 80, а другом 21 еуро.

АМСЦГ
Учеснике у саобраћају очекује умјерена , током дана појачана фреквенција возила. Возачима савјетују опрезну вожњу и поштовање правила саобраћаја као и избјегавања путовања у најтоплијем дијелу дана. У протекла 24 сата на путевима у земљи догодило се 17 саобраћајних незгода у којима је 1 особа задобила теже а 7 особа лакше повреде.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here