ЉЕТО 2021: СЕРВИСНЕ ИНФОРМАЦИЈЕ

Претежно сунчано и веома топло. На сјеверу, ујутру по котлинама краткотрајно магла или сумаглица, послијеподне умјерен развој облачности, а у планинама је могућа краткотрајна киша или грмљавина. Вјетар слаб до умјерен у сјеверним предјелима понегдје и појачан, углавном јужни и југозападни. Највиша дневна температура ваздуха од 27 до 36 степени, море 29.

АУТОБУСКА СТАНИЦА

Када је ријеч о међународном аутобуском саобраћају, у наш град овог јутра су стигли Божур и Банбус из Београда, Феникс из Новог Сада, Лазаро и Бочац из Бањалуке, Виена из Модриче, Гага турс из Чачка и Крагу експрес из Крагујевца. Остале превознике очекују у наставку пријеподнева. Из Херцег Новог саобраћа повећан број линија ка земљама региона, мјеста има у свим правцима, али савјет је и даље да карту обезбједите на вријеме.

АЕРОДРОМИ ЦРНЕ ГОРЕ

Повећан је и број летова и путника на нашим аеродромима, па тако са тиватског данас планирају 19 летова: девет ка Београду, четири ка Киеву, остали су ка Паризу, Лавову, Цириху… Нешто мање летова биће реализовано са подгоричког аеродрома, а планирају поласке за Београд, Беч, Познањ, Луксембург, Алмати…

ЖЕЉЕЗНИЧКА СТАНИЦА

Међународни возови ка Београду организовани су у 9:00 и 19:00 часова, а из Београда ка Бару, такође у 9:00 и у 21:10. Цијена возне карте на релацији Бар – Београд износи 21 еуро. Обавезна је резервација сједишта, по цијени од 3 еура.

АМСЦГ

Према извјештају АМС, у већем дијелу земље саобраћај се одвија несметано. Интензитет саобраћаја је умјерен, током дана појачан, а због високих дневних температура треба избјегавати путовања у најтоплијем дијелу дана.

Информативни центар заједно са службом помоћи на путу, на услузи је грађанима непрекидно 24 сата. Информације се могу добити путем телефона 19807, 020 234 999 и 063 239 987.

Возите опрезно и стрпљиво, срећан пут!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here